Parterapi

Parterapi (ca. 1 1/2 time): 750,-
Ved afbud senest dagen før: gratis
Ved afbud samme dag: 375,-
 
 
Parterapi former sig som en samtale på ca. 1 1/2 time pr. gang mellem jer og mig. Samtalen foregår i trygge hjemlige omgivelser.

Min opgave er at hjælpe jer til at fungere på en bedre måde med jer selv og hinanden. Udgangspunktet for samtalen er koncentration om de problemer, som I skaber med hinanden i samlivet.

Målet er, at I forbedrer Jeres evne til fælles konflikt- og problemløsning - det vil bl.a. sige at I bliver i stand til at arbejde sammen om de svære ting, der er opstået. En forbedret evne til at løse konflikter på en sund måde vil smitte af på familiens børn, der netop har forældre som modeller for, hvordan svære ting i livet skal klares.

Nogle par opsøger også mig, fordi de har besluttet at afslutte forholdet og ønsker hjælp til en værdig skilsmisse både af hensyn til sig selv, til børn og til økonomien.

Andre par søger hjælp, fordi de et i tvivl om at forholdet har tilpas megen kvalitet til, at de kan fortsætte sammen.

Jeg hjælper jer til at kommunikere direkte og klart med hinanden på en måde, som hjælper til at styrke jeres samarbejde.

I vil også få hjælpe til at udtrykke jer om livs områder, der er svære at tale om, ligesom jeg vil hjælpe med, at I øver evnen til at lytte uden f.eks. at afbryde eller at nedgøre jeres partner.

Se mere

Per Thuesen | CVR: 34375860 | Højbjergvej 11, 8920 Randers NV  | Tlf.: 30 280 240 | terapi@thuesen.net